Dinsdag 4 juni vond bij The Agile Coach Company de tweede Agile Ontbijtsessie plaats. Deze sessie stond in het teken van agile transities. Volgens ons een kwestie van doen!

Tijdens het ontbijt nam Roel Hartong, Agile Coach, de deelnemers mee in onze visie op agile transities. Hierin staan doen, leren en ervaren centraal.

Daarna heeft Wouter Hoving verteld over zijn ervaringen in de agile transitie van ING. Zijn reis is jaren geleden begonnen bij IT-teams. In 2015 heeft hij de agile transitie in de business meegemaakt als Agile Coach. Sinds twee jaar begeleidt Wouter teams in de sales omgeving van ING. Een zeer interessante transitie, voor sommigen zelfs voor bijna onmogelijk gezien.

Na het delen van Wouters ervaringen, ontstond er een levendig gesprek. De deelnemers kwamen uit verschillende branches, zoals Verzekeringen, Energie en Hospitality. Hierdoor was het zeer interessant om ervaringen te delen en vragen te stellen. De tijd was bijna te kort om alle vragen te beantwoorden. Hierdoor was de ontbijtsessie voor iedereen zeer inspirerend om de reis te vervolgen in de eigen agile transitie.

Interesse om meer te weten over onze visie en aanpak op agile transities binnen jouw organisatie? Neem gerust contact met ons op.