Agile Coach

Klanten begeleiden op hun weg naar een Agile-organisatie; als Agile Coach adviseer, train en coach jij ze op inspirerende wijze. En dat lukt jou doordat je je makkelijk verplaatst in de opdrachtgevers en ze weet te ondersteunen bij het leren kennen van hun (klant)wensen.

Je zet samen met ons het label ‘The Agile Coach Company’ verder in de markt door het succesvol uitvoeren van verschillende projecten. Als aanjager van verbeteringen in onderlinge samenwerking en iemand die continu aan zichzelf werkt, ben je een inspirerende coach. Je hebt plezier in het opzetten van persoonlijke- en teamcoachings-trajecten, waarmee onze klanten zich de Agile/Scrum manier van werken eigen maken. Verder ga je:

 • opdrachtgevers bij de hand nemen in de verandering naar een flexibele en wendbare organisatie om snel in te spelen op klant- en business-vraagstukken.
 • fungeren als coach voor het management bij de klant en je bent daar een volwaardige gesprekspartner.
 • met jouw praktische hands-on-mentaliteit mensen en teams in beweging brengen om op korte termijn waarde te creëren voor hun klant.

Werken bij hét adviesbureau voor Agile Coaching
The Agile Coach Company is ontstaan vanuit MLC, het adviesbureau op het gebied van Customer Excellence. Zij inspireert organisaties tot passie voor de klant en bestaat al meer dan 30 jaar. Vanuit het enthousiasme van MLC is ook The Agile Coach Company opgericht. Juist om niet vanuit IT, maar om vanuit klant én businessperspectief een organisatie flexibel en wendbaar te maken met continue waardecreatie voor de klant. Samen in teams efficiënt en effectief stap voor stap werken aan concrete doelen, waarbij de klant centraal staat. Dit alles in een snel veranderende markt: dat is waar het om draait bij Agile!

We werken met een hecht en enthousiast team consultants, die altijd voor elkaar klaarstaan. Regelmatig komen we bij elkaar voor bureaubijeenkomsten, themabijeenkomsten of leuke sociale activiteiten.

Jouw verdienste
Je komt terecht in een inspirerende en stimulerende werkomgeving met uitdagende opdrachten, doorgroeimogelijkheden en veel nevenactiviteiten. Als Agile Coach krijg je bovendien een platform voor het delen van jouw kennis en visie. Bijvoorbeeld via het publiceren van blogs en whitepapers en het geven van presentaties en trainingen. Daarnaast krijg je op basis van een 40-urige werkweek het volgende:

 • een marktconform salaris passend bij jouw opleiding en ervaring.
 • flexibele werktijden.
 • een bijdrage aan je pensioen.
 • de mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken.
 • 28 vakantiedagen en extra vrije ‘loyaliteitsdagen’ wanneer je langer dan 3 jaar bij ons werkt.
 • een winstdeling aan het einde van het jaar, die kan oplopen tot een dubbel maandsalaris.
 • een laptop en mobiel van de zaak.
 • een auto van de zaak of een ov-kaart.
 • volop doorgroeimogelijkheden om nog beter te worden in wat je doet.

Jouw profiel
Je bent kritisch, overtuigend en een communicatief sterke persoonlijkheid met impact. Je weet complexe zaken te vereenvoudigen en het geven en ontvangen van constructieve feedback zie je als belangrijke voorwaarden voor een goede samenwerking. Bovendien ben je commercieel sterk en beschik je over een actueel netwerk, dat je succesvol weet in te zetten. Verder heb je:

 • een afgeronde hbo of academische studie.
 • kennis van de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van Agile, Scrum en Lean werken, verandermanagement en coaching.
 • een afgeronde opleiding in en aantoonbare ervaring met PSM, PSM II, PSPO (Advanced) en Scaled Agile.
 • een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Stap binnen bij The Agile Coach Company
Ben jij de inspirerende Agile Coach die zich makkelijk verplaatst in opdrachtgevers? Reageer dan in ieder geval op deze vacature want wij zijn voortdurend op zoek naar nieuw!

Mail je cv en een kort essay naar info@agilecoachcompany.nl, dan laten we je zo snel mogelijk weten of jij degene bent die we zoeken. Beschrijf in het essay (maximaal 500 woorden) hoe jij een team aantoonbaar op een volgend niveau hebt gebracht en daarmee impact voor de business/klant hebt gemaakt.

Neem contact op met Roel Hartong als je nog vragen hebt over deze vacature. Hij is te bereiken via 035 548 65 65.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.