Vacature: Agile Coach

Ben jij onze inspirerende, enthousiaste Agile Coach die een opdrachtgever bij de hand neemt te veranderen naar een flexibele en wendbare organisatie om snel in te spelen op klant- en business-vraagstukken? Dan is The Agile Coach Company op zoek naar jou!

Wie ben jij?

 • Jij begeleidt onze klanten op weg naar een Agile organisatie: je adviseert, traint en coacht.
 • Je bent een inspirerende Agile coach, hebt plezier in het opzetten van persoonlijke en team coaching trajecten zodat onze klanten de Agile / Scrum manier van werken eigen maken, mee gaan in de beoogde cultuuromslag en daardoor in alle opzichten maximaal presteren. Je fungeert als coach voor het management bij de klant en bent daar een volwaardige gesprekspartner. Je bent een aanjager van verbeteringen in de onderlinge samenwerking, en werkt ook continu aan jezelf.
 • Je kunt je makkelijk verplaatsen in de opdrachtgever en weet deze te ondersteunen bij het echt leren kennen van hun klant(wensen). Je hebt een praktische hands-on mentaliteit en weet mensen en teams in beweging te krijgen om op korte termijn waarde te creëren voor hun klant.
 • Je weet complexe zaken te vereenvoudigen en het geven en ontvangen van constructieve feedback zie je als belangrijke voorwaarden voor goede samenwerking, waarbij de dienstverlening van onze klanten verbetert naar loyale en enthousiaste klanten.

Herken jij je in deze kenmerken:

 • Afgeronde HBO/academische werk en denkniveau (bedrijfskunde).
 • 3-5 jaar ervaring in rollen als Scrum master en Agile coach.
 • Afgeronde opleiding en aantoonbare ervaring met Scaled Agile (bijv. SAFe, LESS of Nexus).
 • 3-5 jaar ervaring met het implementeren van Agile en customer experience.
 • Kennis van laatste ontwikkelingen en trends op gebied van Agile, Scrum en Lean werken, verandermanagement en coaching.
 • Kritisch, overtuigend, enthousiast en communicatief sterke persoonlijkheid met impact.
 • Commercieel sterk en weet je eigen actuele netwerk succesvol in te zetten.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wie zijn wij?

The Agile Coach Company is hét adviesbureau op het gebied van Agile Coaching. The Agile Coach Company is ontstaan vanuit MLC. MLC bestaat al meer dan 30 jaar en is het adviesbureau op het gebied van Customer Excellence; zij inspireert organisaties tot passie voor de klant. Vanuit deze passie is ook The Agile Coach Company opgericht: juist om niet vanuit IT maar om vanuit klant én businessperspectief een organisatie flexibel en wendbaar te maken met continue waarde creatie voor de klant. Samen in teams efficiënt en effectief stap voor stap werken aan concrete doelen, waarbij de klant centraal staat. Dit alles in een snel veranderende markt: dat is waar het om draait bij Agile!

Wat bieden wij je?

 • Een belangrijke rol om samen met ons het label ‘ The Agile Coach Company’ in de markt neer te zetten door het succesvol uitvoeren van verschillende projecten en het effectief inzetten van je netwerk.
 • Een platform voor het delen van jouw visie en kennis d.m.v. het publiceren van blogs, White papers, het geven van presentaties of het verzorgen van trainingen.
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een stimulerende werkomgeving met uitdagende opdrachten en veel nevenactiviteiten (we organiseren regelmatig kennissessies die je helpen om verder te groeien).
 • Je komt terecht in een hecht en enthousiast team consultants, die altijd voor elkaar klaarstaan. Regelmatig komen we bij elkaar voor bureaubijeenkomsten, thema bijeenkomsten of leuke sociale activiteiten.

Vertel jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Herken jij je in ons profiel? Kom dan als Agile Coach het verschil maken bij The Agile Coach Company en laat onze klanten excelleren!
Als je goed bent, kun je bij ons nog beter worden. Dat beloven wij je. Dit is je kans om de volgende stap te zetten in je carrière en daarin het hoogst haalbare te bereiken.

Graag ontvangen wij jouw CV en een korte essay (maximaal 500 woorden) waarin je beschrijft hoe jij een team aantoonbaar op een volgend niveau hebt gebracht en daarmee aantoonbare impact voor de business / klant hebt gemaakt.

Heb je nog vragen over de functie van Agile Coach? Neem dan contact op met Egidio Oude Groen via 035-54 865 65. Jouw sollicitatie met CV zien we graag tegemoet via e-mail: info@agilecoachcompany.nl. We maken graag kennis met je!

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.