Agile- van oorsprong vooral toegepast in een ICT omgeving- wordt vaak te gemakkelijk vanuit ICT 1-op-1 overgeheveld naar de rest van de organisatie.  Dat kan anders volgens MLC, hét bureau op het gebied van Customer Excellence en initiatiefnemer van The Agile Coach Company. Een benadering vanuit de business en de klant als een hefboom voor versnelling staat bij deze aanpak centraal. Vanuit deze gedachte is The Agile Coach Company in september 2016 opgericht door MLC.

Met het label ‘The Agile Coach Company’ is MLC ervan overtuigd dat juist een benadering vanuit de business en de klant, organisaties helpt om snel, praktisch en vooral klantgericht resultaten te bereiken.

De ondernemers achter dit initiatief

Martijn Tolsma en Robin Zwijnenberg, beide Managing Partner bij MLC, zijn initiatiefnemers van The Agile Coach Company. In de praktijk spreken zij veel organisaties die de noodzaak voor verandering zien en met Agile aan de slag willen.

Martijn Tolsma:

“Wij geloven dat we alle meer Martijnportrettraditionele organisaties, die nu vaak moeite hebben om in te spelen op de veranderende behoefte van de klant, versneld wendbaar en flexibel kunnen maken. Daarom hebben we ‘The Agile Coach Company’ opgericht: we willen laten zien dat het samen kan!”

 

Robin Zwijnenberg:

Robin-Zwijnenberg1-1-560x640“Wij zijn ervan overtuigd dat Agile goed en praktisch toepasbaar is voor klant- en business vraagstukken. Met onze achtergrond in Customer Excellence, zijn wij ervan overtuigd meerwaarde te kunnen brengen door de eindklant toe te voegen aan werken volgens de Agile -filosofie.

 

Onze aanpak

Wij helpen uw organisatie, teams en individuele teamleden met hun agile transitie. Doen, ervaren en leren is de basis van onze aanpak. Wij geloven niet in het leren van een ‘trucje’, maar in de zoektocht naar wat werkt voor uw business en wat past bij uw klanten en uw organisatie. Elke situatie vraagt om een aanpak die daar het best bij past. In die zin is onze aanpak agile op zichzelf. 

Vanuit onze ervaringen helpen wij uw organisatie wendbaarder en flexibeler te zijn om sneller in te spelen op de veranderende markt en klantbehoefte.

Onze agile coaches

Komen uit de praktijk en hebben ruime ervaring.

Elke transitie is uniek en dus is de match tussen uw vraagstuk en organisatie met de juiste agile coach van groot belang. The Agile Coach Company werkt zowel met coaches in eigen dienst, als ook met geselecteerde externe coaches.

 

Verder praten?

Wij denken graag mee over de juiste begeleiding vanuit Agile Coach Company.