Agile- van oorsprong vooral toegepast in een ICT omgeving- wordt vaak te gemakkelijk vanuit ICT 1-op-1 overgeheveld naar de rest van de organisatie.  Dat kan anders volgens MLC, hét bureau op het gebied van Customer Excellence en initiatiefnemer van The Agile Coach Company. Een benadering vanuit de business en de klant als een hefboom voor versnelling staat bij deze aanpak centraal. Vanuit deze gedachte is The Agile Coach Company in september 2016 opgericht door MLC.

Met het nieuwe label ‘The Agile Coach Company’ is MLC ervan overtuigd dat juist een benadering vanuit de business en de klant, organisaties helpt om snel, praktisch en vooral klantgericht resultaten te bereiken.

De ondernemers achter dit initiatief

Martijn Tolsma en Robin Zwijnenberg, beide Managing Partner bij MLC, zijn initiatiefnemers van The Agile Coach Company. In de praktijk spreken zij veel organisaties die de noodzaak voor verandering zien en met Agile aan de slag willen.

Martijn Tolsma:

“Wij geloven dat we alle meer Martijnportrettraditionele organisaties, die nu vaak moeite hebben om in te spelen op de veranderende behoefte van de klant, versneld wendbaar en flexibel kunnen maken. Daarom hebben we ‘The Agile Coach Company’ opgericht: we willen laten zien dat het samen kan!”

 

Robin Zwijnenberg:

Robin-Zwijnenberg1-1-560x640“Wij zijn ervan overtuigd dat Agile goed en praktisch toepasbaar is voor klant- en business vraagstukken. Met onze achtergrond in Customer Excellence, zijn wij ervan overtuigd meerwaarde te kunnen brengen door de eindklant toe te voegen aan werken volgens de Agile -filosofie.

 

Manager Agile Coach Company

Joyce Thijssen is de Manager van The Agile Coach Company.  Joyce maakt zich hard voor het begeleiden van organisaties naar meer wendbaarheid en flexibiliteit. Dit sluit naadloos aan bij de opdrachten die zij als consultant binnen MLC heeft gedaan om op een praktische, innovatieve wijze klantgestuurde organisaties zo optimaal mogelijk in te richten.

Joyce Thijssen:

 Joyce-Thijssen“Ik ben ervan overtuigd dat we met dit nieuwe label het verschil kunnen maken voor organisaties. Vanuit MLC zit de klantbenadering in onze genen, dat passen we nu toe bij Agile werken: het is een gedachtegoed, voor veel organisaties een cultuuromslag die nú nodig is voor organisaties om klanten te behouden en nieuwe klanten aan te trekken.”

Verder praten?

Wij denken graag mee over de juiste begeleiding vanuit Agile Coach Company.