De Agile trainingen zijn praktisch en helpen organisaties direct zelfstandig aan de slag te gaan. Van basisvaardigheden tot verdieping op specifieke onderwerpen.

Wij ervaren de verantwoordelijkheid om onze kennis te delen: of het nu gaat om het bijbrengen van Agile basisvaardigheden of om een verdiepingsslag op een specifiek onderwerp voor Scrum teams, Scrum Masters of Product Owners. Door onze brede praktijkervaring updaten we continu onze trainingen zodat deelnemers gegarandeerd zijn van alle laatste nieuws en ontwikkelingen op het gebied van Agile.

Onze trainingen

Wij bieden diverse trainingen op het gebied van Agile Scrum aan:

  • Foundation: introductie Agile Scrum
  • Awareness Scrum: basisvaardigheden om direct praktisch aan de slag te gaan
  • Kennissessies (verdieping op specifieke Agile onderwerpen)

Wij verzorgen ook op maat trainingen. Na bespreking van de specifieke wensen, zorgen wij voor een passende aanbieding.

Een klant over de training Awareness Scrum

“Ons doel was binnen onze projecten en processen te komen tot sneller en beter resultaat. De training was praktisch en helder wat betreft de inhoud, met voldoende ruimte voor discussies. Een deskundige trainer die haar eigen ervaring op een prettige manier verwerkt. We kunnen de basistraining Scrum aan eenieder aanbevelen die hiermee wil starten en nog niet weet wat het is. Je leert vooral ook tijdens de training hoe praktische instrumenten, zoals het Scrum board, direct in de praktijk in te zetten zijn. Binnen één dag heb je een compleet overzicht van wat Scrum is en hoe je het zou kunnen inzetten in jouw organisatie.” Cindy Gulpen, Gemeente Nuth.

Meer weten?

Wij denken graag mee over de juiste training voor jouw organisatie.