In Agile organisaties zijn transparantie, visualisatie én samenwerken van belang. Daarom bundelen Allinco VCS en The Agile Coach Company hun krachten. Allinco VCS, specialist op het gebied van visuele samenwerkingsoplossingen, zoekt continu naar de nieuwste mogelijkheden en technieken waarmee locatie onafhankelijk samenwerken wordt gestimuleerd, met behoud van werkplezier, teambinding en collegialiteit.

The Agile Coach Company helpt organisaties, teams en individuele teamleden met hun agile transitie. Agile organisaties zijn in staat sneller in te spelen op de veranderende markt en klantbehoefte. The Agile Coach Company doet dit met ervaring vanuit de business en de klant. De basis van hun aanpak is doen, ervaren en leren in nauwe samenwerking met de medewerkers van de organisatie.

Door samen te werken kunnen wij organisaties een nog completer pakket leveren in de begeleiding van hun agile transitie en helpen om de gewenste resultaten te behalen.

Interesse om meer te weten over onze visie en aanpak op agile transities binnen jouw organisatie? Neem gerust contact met ons op.