Impressie bijeenkomst: Agile werken. Papier of toch niet?

Dinsdag 20 november vond bij in The Scrumroom in Amsterdam een bijeenkomst met relaties van The Agile Coach Company en Allinco VCS plaats. Deze bijeenkomst stond in het teken van het agile gedachtegoed en het belang van (visueel) samenwerken.  

In de ochtend nam Roel Hartong, Agile Coach, de deelnemers mee in het agile gedachtegoed. Een fundament van Agile werken is samenwerken in multidisciplinaire teams. Hierbij heeft agile leiderschap de belangrijke rol om een omgeving te creëren waarin teams eigenaarschap kunnen nemen.

Om het agile gedachtegoed goed te laten werken in organisaties en maximaal waarde te creëren is visuele ondersteuning van belang. Onze visie op het agile gedachtegoed is verteld met ondersteuning van Nureva Span. In de ochtend liet Jeroen Grolman, Allinco VCS, al kort zien wat de mogelijkheden van deze interactieve wand zijn.

De deelnemers hebben na de lunch ervaren hoe met (digitale) visuele ondersteuning samengewerkt kan worden. Niet alleen samen in de Scrumroom, maar ook op afstand is samenwerken mogelijk.

Het belang van samenwerken en daarbij visuele ondersteuning is toegelicht door Saskia Hoff, Agile Coach. Tijdens de gehele bijeenkomst ontstonden vragen en levendige gesprekken. De deelnemers hebben energiek en vol inspiratie de Scrumroom verlaten.

Interesse om meer te weten over onze visie en aanpak op agile transities binnen jouw organisatie? Neem gerust contact met ons op.