Zie jij het als een uitdaging om een start up verder uit te bouwen? Ben je goed in de combinatie van opdrachten verwerven, leidinggeven én coaching? En ben jij thuis in de wereld van Agile werken? Dan ben jij de Clustermanager die we zoeken!


Wie ben jij?

The Agile Coach Company (ACC) begeleidt met inmiddels met meerdere coaches organisaties, teams en afdelingen in de transitie naar het Agile werken. Als Clustermanager van de Agile Coach Company ben je ‘interne ondernemer’ en verantwoordelijk om deze jonge organisatie “start-up” verder uit te bouwen tot een succesvolle volwassen organisatie. The Agile Coach Company is onderdeel van een groter geheel waar ook MLC bij behoort. Bij het uitbouwen kan gebruik gemaakt worden van het track record van MLC.

Je kent de markt en de klantbehoeftes. Je hebt een visie op Agile werken en wilt als pionier deze markt verder veroveren. Je geeft leiding aan een groep consultants en weet deze groep goed te begeleiden, faciliteren en coachen. Je bent hét gezicht naar buiten, en weet je ook als dusdanig te profileren. Je hebt een breed netwerk en weet dit netwerk ook te kapitaliseren. Je bent niet alleen een belangrijke schakel om van je eigen cluster een succes te maken maar samen met de collega clustermanagers ook verantwoordelijk om in de optelsom van de clusters het verschil in de markt te maken. Wij houden van korte lijnen en snel schakelen.

Herken jij je in deze kenmerken?

  • Sterk netwerk in de zakelijke dienstverlening
  • Bewezen trackrecord in de sales en consultancy
  • Minimaal vijf jaar ervaring op het vlak van accountmanagement/ selling consultancy.
  • Kennis van laatste ontwikkelingen en trends op gebied van Agile werken, verandermanagement en coaching
  • Inspirator voor coaches en consultants
  • Leidinggevende capaciteiten en ervaring
  • Afgeronde HBO/academische studie

Wat bieden wij je?

Wij bieden een platform voor groei en ondernemen. Je krijgt de kans om je ‘eigen toko’ te bouwen. Je geeft leiding aan een hechte groep consultants bij de start met de mogelijkheid dit verder uit te bouwen. Een plek waar je inhoud, sales en leidinggeven kunt combineren.  Je maakt onderdeel uit van een organisatie van circa 35 consultants, met veel verschillende expertises waar je uit kunt putten. Je gaat samenbouwen met andere interne ‘ondernemers’.  Je wordt op passende wijze beloond naar prestatie. Naast hard werken, nemen we ook regelmatig de tijd voor kennisbijeenkomsten en leuke activiteiten met alle collega’s.

Wie zijn wij?

The Agile Coach Company is hét adviesbureau op het gebied van Agile Coaching. The Agile Coach Company is ontstaan vanuit MLC. MLC bestaat al meer dan 30 jaar en is het adviesbureau op het gebied van Customer Excellence; zij inspireert organisaties tot passie voor de klant. Vanuit deze passie is ook The Agile Coach Company opgericht: juist om niet vanuit IT maar om vanuit klant én businessperspectief een organisatie flexibel en wendbaar te maken met continue waarde creatie voor de klant. Samen in teams efficiënt en effectief stap voor stap werken aan concrete doelen, waarbij de klant centraal staat. Dit alles in een snel veranderende markt: dat is waar het voor ons om draait bij Agile!

Al 30 jaar hebben we een sterke eigen cultuur die gekenmerkt kan worden als “sociaal ondernemend”. Typerend voor ons enthousiaste team: samen, authentiek, innovatief en resultaat gedreven. We zijn trots dat we werken voor toonaangevende bedrijven in binnen- en buitenland.


Vertel jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Als je goed bent, kun je bij ons groeien. Dat beloven wij je. Dit is je kans om de volgende stap te zetten in het consultancy-vak en daarin het hoogst haalbare te bereiken.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Roel Hartong via 035 – 548 6565. Jouw sollicitatie met CV zien we graag tegemoet via e-mail: info@agilecoachcompany.nl 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.